Financiering

Als u ondernemer bent kan de aanschaf van een bedrijfswagen een hoge kostenpost vormen binnen uw bedrijfsvoering. Het kan ook zijn dat u niet direct de middelen beschikbaar wilt stellen voor de aanschaf van een bedrijfswagen. In dat geval kunt u wellicht financial leasing overwegen. Met financial leasing kunt u de investering buiten uw normale bedrijfsfinanciering houden. U wordt direct economisch eigenaar en kunt uw bedrijfswagen op de bedrijfsbalans plaatsen.
De maandlasten worden op uw persoonlijke bedrijfssituatie afgestemd: u kiest zelf de looptijd die het beste past bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto. De rente- en afschrijvingskosten zijn zo fiscaal aftrekbaar. U betaalt in vaste maandelijkse termijnen terug en houdt zo dus duidelijk inzicht in de kosten. Aan het einde van de looptijd wordt u ook daadwerkelijk eigenaar van het voertuig.

Wat zijn de voordelen van financial leasing?
– Investeren zonder liquiditeitsverlies
– Fiscaal voordeel: rente- en investeringsaftrek
– U bent direct economisch eigenaar
– Eventuele mogelijkheid tot tussentijdse boetevrije aflossing
– Looptijd door u zelf te bepalen
– Lage leasetermijn mogelijk door gebruik slottermijn en/of aanbetaling
– RUIMTE OM TE ONDERNEMEN!

Welke gegevens heeft u nodig?
– Geldig uittreksel Kamer van Koophandel
– Kopie geldig legitimatiebewijs (voor- en achterzijde)
– Bankrekeningnummer
– Naam, adres en woonplaats gegevens (NAW-gegevens)

Ons aanbod met gunstige lease-tarieven ziet u hieronder, voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!